Entrades Populars

06 de gener, 2012

Ràdio i muntanya - nova temporada

Com es habitual, i fent honor al seu indicatiu, EA3RKR , els membres de la gran família de ARMIC, segueixen promocionant, la radioafició desde distintes i molt variades facetes.

Varis membres i col·laboradors de l´entitat catalana, ja han iniciat la temporada d´activitats de ràdio desde la muntanya. Participant a varis diplomes internacionals, però, el no menys important, el donar a conèixer, al públic, una manera nova de descobrir el territori nacional del nostre país, a la vegada que es descobreix la ràdio.

Varies activitats ja estan previstes, en aquesta nova temporada, que ja ha estat estrenada, i que està preparant, emissions de TV amateur (ATV), que es sumaran a les ja actuals de ràdio.

Una petita mostra i la promoció, es troba disponible al canal de youtube de EA3RKR.

Web oficial del SOTA


  

Varies fires i actes arreu, contaran enguany, amb la presencia de ARMIC.

Tot mentre segueix funcionant, la campanya, que sota el nom de "Barcelona7M", que pretén que el emblema icònic, de la Radioafició Catalana, que es Xavier Paradell Santotomás - EA3ALV, sigui el primer radioaficionat, reconegut amb la Creu de Sant Jordi.


El sol fet que, el guardó sigui per un radioaficionat, ja es rellevant per la radioafició al nostre país, si a més aquest es català i es algú amb la trajectòria d´en Xavier, la satisfacció es doble, i per postres si es el primer radioaficionat, en ser reconegut amb aquesta preciada distinció, una de les màximes, del govern Catalá, que mes es pot demanar?...

Fins i tot els organitzadors de l’expedició DX mes important del any, o els mateixos Mossos d’Escuada ja han fet arribar el seu suport, ens fallaràs tu?...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada