Entrades Populars

10 de maig, 2011

Xavier Paradell - EA3ALV candidat a Creu Sant Jordi


Presenten al tècnic, radioaficionat i divulgador Català Xavier Paradell Santotomás para candidat a la Creu de Sant Jordi. El passat mes de maig de 2011, es va portar a terme, en el marc d'un emotiu acte, realitzat en La Facultat de Nàutica de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya, una festa sorpresa per a homenatjar la brillant, alhora que exemplar trajectòria d'aquest, volgut per tots radioaficionat, dintre de la qual es va presentar la campanya batejada com Barcelona7M.

Aquesta pretén que la immensa labor divulgativa de Paradell, sigui reconeguda amb el guardó de La Creu de Sant Jordi, per part de la Generalitat de Catalunya.

La campanya, que segueix oberta, a la qual ja s'han sumat destacades personalitats, periodistes en actiu, històrics comunicadors i personatges del món audiovisual de la ràdio i la TV entre uns altres, convida a sumar-se a aquesta, signant el full d'adhesió disponible a la pagina web oficial de la campanya, accessible des de www.barcelona7m.com.és.

El 7 de maig de 2011, en el marc de l'acte sorpresa, el innimitable Paradell, va rebre entre altres presents, una pedra original i dedicada, de les obres del Temple de La Sagrada Família, simbolitzant, la metafòrica edificació de la radioafición, que ve realitzant, i com agraïment pel seu important, alhora que imprescindible implicació personal, en els actes de "La Sagrada Família Parla al Món”, i en les estacions oficials de Radioaficionat de La visita del Papa Benet XVI, de les quals Xavier va ser l'encarregat de premsa.

La campanya es pot seguir des de la web oficial, així com en les principals xarxes socials, per exemeple Facebook i Twitter. ENTRE TOTS ho farem REALITAT.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada